banner1
banner2
banner3

proyek kita

Perusahaan kasebut duwe wolung sertifikat penghargaan nasional, papat sertifikat kualifikasi, lan loro merek dagang terkenal.

  • In recent years, the company's products have been adhering to the principle of quality first, and the number of foreign customers has continued to increase.

    Strategi Kita

    Ing taun-taun pungkasan, produk perusahaan wis ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik, lan jumlah pelanggan asing terus nambah.

  • domestic sales and export of hot-melt road marking materials for more than 30 years since its establishment in March 1986

    Bisnis Kita

    sales domestik lan ekspor bahan tandha dalan panas-leleh luwih saka 30 taun wiwit didegake ing wulan Maret 1986

  • Gaoyuan International Trade Co., Ltd. is a wholly-owned subsidiary of Dahan Transportation.

    Sapa Kita

    Gaoyuan International Trade Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Dahan Transportasi.

babagan kita
company_img

Jiangsu Gaoyuan International Trade Co., Ltd. dununge ing Pelabuhan Lianyungang (80 kilometer), pucuk jembatan wétan saka bawana Eurasia, minangka titik wiwitan National One Belt One Road. Posisi geografis unik, lan sumber daya bahan baku cukup. Adohe kurang saka 200 kilometer saka limang produsen resin minyak bumi C5, bahan utama bahan tandha dalan. Keuntungan mutlak prioritas materi lan biaya murah.

ndeleng liyane