Prekater Termoplastik Tangki dobel YF10001200

Prekater Termoplastik Tangki dobel YF10001200

katrangan cekak:

Kaping pisanan, bagean saka cat dilebokake menyang ketel panas sing panas kanggo dadi panas. Nalika suhu cat tekan 180-200 ℃, tutup katup kanggo nyampur, lan terusake nambah cat anyar ing negara sing lagi mili. Nalika suhu cat ing ceret tekan 210 ℃, cat kasebut dilebokake ing mesin tandha liwat port debit kanggo konstruksi


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Jeneng Preheater Cat Thermoplastic Tank Ganda
Model DH-YF600
Ukurane 1730 * 1650 * 1190MM
Bobot 780kg
Kapasitas cat 300kg * 2
Mesin diesel Mesin diesel sing adhem banyu 8HP
Tangki hidrolik 50L
Kompor pemanas kompor gas

karakteristik:

Efisiensi lebur dhuwur, semprotan kanthi merata, gampang operasi, ngirit wektu lan gaweyan, kinerja stabil, pabrikan sing kuat

Aplikasi:

Expressway, pabrik, parkiran, lapangan dolanan, lapangan golf lan kuartal urip lan liya-liyane

 (1)
 (4)
 (2)
 (3)

Video:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: