headn_banner

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Jiangsu Gaoyuan International Trade Co., Ltd. dununge ing Pelabuhan Lianyungang (80 kilometer), pucuk jembatan wétan saka bawana Eurasia, minangka titik wiwitan National One Belt One Road. Posisi geografis unik, lan sumber daya bahan baku cukup. Adohe kurang saka 200 kilometer saka limang produsen resin minyak bumi C5, bahan utama bahan tandha dalan. Keuntungan mutlak prioritas materi lan biaya murah.

1
a22fd9c5cf1ffd52a1403aa2cfe0863

Évolusi sejarah:

Gaoyuan International Trade Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Dahan Transportasi. Dahan Group Corporation wis melu riset, pangembangan, produksi, penjualan domestik, lan ekspor bahan tandha dalan panas-leleh luwih saka 30 taun wiwit didegake ing Maret 1986.
Kekuwatan teknis: Perusahaan nduwe enem tenaga profesional lan teknis, kabeh wis melu riset lan pangembangan ing industri pelapisan tandha dalan luwih saka pitung taun, lan duwe kekuwatan teknis sing relevan. Perusahaan iki njaga pandhuan lan kerjasama teknis sing cedhak karo sawetara ahli saka Kementerian Komunikasi wiwit suwe.

Kapasitas produksi perusahaan:

Perusahaan saiki duwe enem set mesin kemasan produksi semi-otomatis, sing bisa ngasilake luwih saka 200 ton dalan sing ditandhani produk lapisan panas-leleh saben dina. Supaya bisa nyedhiyakake pasokan produk sing berkualitas kanggo para pelanggan.

bfg
7
image6

Kinerja perusahaan:

Ing taun-taun pungkasan, produk perusahaan wis ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik, lan jumlah pelanggan asing terus nambah. Pelanggan saka luwih saka 140 negara lan wilayah ing saindenging jagad wis kerja sama karo kita, lan pelanggan saka 9 negara milih Akting eksklusif jangka panjang kanggo produk perusahaan kita.

Kualifikasi lan kehormatan perusahaan:

Perusahaan kasebut duwe wolung sertifikat penghargaan nasional, papat sertifikat kualifikasi, lan loro merek dagang terkenal. Wis menang limang wiwitan ing industri lapisan tandha dalan leleh panas.

ct

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, wenehake email sampeyan lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.