head_bn_item

Mesin Reresik lan Ndamu

  • Road Cleaning and Blowing Machine

    Reresik Dalan lan Mesin Blowing

    Mesin pembersih ora mung bisa ngilangi bledug, lendhut, lan semen ing permukaan dalan kanthi lengkap, nanging uga bisa ningkatake kualitas konstruksi. Mesin niup digunakake kanggo mbusak watu trotoar, kotoran lan bledug ngambang sawise diresiki. Mesin reresik lan niup dalan minangka salah sawijining peralatan tambahan sing dibutuhake kanggo konstruksi tandha dalan.