head_bn_item

Cat tandha dalan termoplastik cembung

  • White and Yellow convex thermoplastic road marking paint coating powder costs price

    Rega termoplastik cembung putih lan Kuning nandhani bubuk bubuk nutupi rega regane

    Cat tandha dalan termoplastik sing cembung digawe saka resin minyak bumi termoplastik, pigmen lan aditif bermutu. Gunakake kanggo menehi tandha garis, cat tandha dalan termoplastik duwe kaluwihane garing kanthi cepet, konstruksi gampang, refleksi cahya sing apik lan umur dawa.

    Kita bisa ngasilake macem-macem standar cat tandha dalan termoplastik, kayata standar Cina (JT / T280-2004 lan GB16311-2009), standar BS, standar AASHTO, lsp. Isine lan bahan baku beda karo standar sing beda. Kita uga bisa ngasilake miturut pangaturan dhewe sing ora standar.

  • thermoplastic paint price thermoplastic road marking paint contractors car park marking paint

    rega cat thermoplastic termoplastik tandha dalan kontraktor cat park car marking cat

    Cat tandha dalan termoplastik sing cembung digawe saka resin minyak bumi termoplastik, pigmen lan aditif bermutu. Gunakake kanggo menehi tandha garis, cat tandha dalan termoplastik duwe kaluwihane garing kanthi cepet, konstruksi gampang, refleksi cahya sing apik lan umur dawa.

    Kita bisa ngasilake macem-macem standar cat tandha dalan termoplastik, kayata standar Cina (JT / T280-2004 lan GB16311-2009), standar BS, standar AASHTO, lsp. Isine lan bahan baku beda karo standar sing beda. Kita uga bisa ngasilake miturut pangaturan dhewe sing ora standar.