Tangki Dobel Termoplastik YF600

Tangki Dobel Termoplastik YF600

katrangan cekak:

1. Langkah-langkah panggunaan umum: pisanan, nyiyapake solar, minyak mesin, minyak hidrolik lan banyu cukup (kanggo banyu adhem). Gawe persiapan kanggo nyegah lan nglindhungi geni, lan mriksa lan ndandani peralatan sistem kanggo mesthekake yen kondisine apik. Sawise miwiti mesin diesel kanthi ora ana beban, muat kanthi alon-alon nganti 5-6mpa (ora luwih saka 8Mpa), wenehake bagean saka lapisan menyang ceret sing nyawiji panas kanggo dadi panas lan leleh. Nalika suhu nutupi tekan 100 ~ 150 ℃, miwiti mixer kanggo campuran, lan terusake nambah lapisan anyar ing kahanan aliran, lan jumlah lapisan sing ditambahake kurang saka 4/5 saka kapasitas ceret. Nalika suhu nutupi ing ceret tekan 180 ~ 210 ℃, mula ana ing kondisi aliran, Lebokake cat cair menyang mesin tandha liwat port debit kanggo konstruksi tandha. Kondisi panganan lan mbuwang banyu bakal ditemtokake miturut jumlah, wektu konstruksi lan kahanan cuaca. Ing kahanan normal, bahan kasebut bakal digunakake ing pungkasan konstruksi.

2. Sadurunge digunakake lan sajrone pangopènan: priksa manawa sistem hidrolik ora bocor utawa diblokir; Priksa sistem gas kanggo bocor utawa penyumbatan; Priksa manawa nozel ora diblokir utawa bolongan bolongane gedhe banget. Sawise kobongan, nyalahe disetel dadi biru; Kontrol katup gas efektif.

3. Ganti kabeh minyak hidrolik ing tangki minyak hidrolik limang utawa enem dina sawise panggunaan kaping pisanan, ganti minyak kaping pindho saben wulan mengko, lan rutin mriksa lan ngresiki filter tangki minyak hidrolik.

4. Rutin kanthi rutin lan jaga mesin diesel.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Jeneng Preheater Cat Thermoplastic Tank Ganda
Model DH-YF600
Ukurane 1730 * 1650 * 1190MM
Bobot 780kg
Kapasitas cat 300kg * 2
Mesin diesel Mesin diesel sing adhem banyu 8HP
Tangki hidrolik 50L
Kompor pemanas kompor gas

karakteristik:

Mesin diesel pneumatik listrik, mesin diesel 14 HP, tenaga sing kuat lan umur panjang,

Paduan karbon dhuwur 10mm digunakake ing sisih ngisor pot, sing bisa mindhah panas kanthi luwih cepet, nyuda wektu leleh, lan ora bakal rusak sajrone 5 taun,

Telung lapisan katun isolasi termal tahan api, saben lapisan kanthi kekandelan luwih saka 5cm, ningkatake kacepetan leleh lan hemat bahan bakar, lan ora perlu digawe panas sanajan suhune luwih murah tinimbang 10

Motor lan flensa sing diimpor

Motor hidraulik lan flange dipasang kanthi integral, dhiameter lan kekandelane dikuatake, lan bobote 10kg, supaya poros motor lan campuran bisa digunakake bebarengan lan ora bakal digunakake sawise jangka panjang

Aplikasi:

Cat tandha dalan thermoplastic normal Geser aplikasi:
dalan tol, pabrik, parkiran, lapangan dolanan, lapangan golf lan papan urip lan sapanunggalane

 (1)
 (4)
 (2)
 (3)

Video:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: