head_bn_item

Mesin Push Tangan

  • Hand-Push Thermoplastic Road Marking Machine

    Mesin Tandha Dalan Thermoplastic Tangan Push

    Mesin tandha dalan thermoplastic push-tangan minangka salah sawijining peralatan utama kanggo pambangunan garis tandha panas termoplastik utawa panas.

    Produk iki strukturé sithik, fleksibel operasi lan hemat tenaga kerja ing konstruksi, mligine kanggo nyebrang zebra, sing uga gampang ditrapake. Jebule luwih unggul tinimbang produk sing padha, lan dilengkapi sub-benchmark kanggo ngatasi ngalih cepet garis referensi saka macem-macem dalan rumit lan garis tandha ora teratur.