headn_banner

Warta

  • Aplikasi lan karakteristik cat tandha dalan

    Cat tandha reflektif nyawiji panas biasane digunakake ing dalan gedhe lan dalan gedhe ing ndhuwur kelas 2. Kekandelan lapisan tandha cat iki yaiku (1,0 ~ 2.5) mm. Manik kaca reflektif dicampur ing cat, lan manik-manik kaca reflektif ditaburi ing permukaan nalika konstruksi menehi tandha. Iki marki ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti tandha lan tandha iki?

    Tandha lalu lintas lan tandha ngelingake supaya bisa mlaku lan apa sing kudu digatekake nalika nyopir lan mlaku-mlaku, sing penting banget kanggo njaga ketertiban lalu lintas lan njaga keamanan lalu lintas. Yaiku: Werna garis tengah dalan putih utawa kuning, sing biasane ...
    Waca liyane
  • Apa peraturan kanggo nyiyapake fasilitas keamanan lalu lintas?

    Tujuan kanggo nyetel fasilitas keamanan lalu lintas yaiku kanggo njaga keamanan nyopir lan pejalan kaki lan bisa muter peran dalan gedhe. Aturan sing ditemtokake kaya ing ngisor iki: jembatan utawa underpass sing ngisor kudu disetel ing bagean sing mlaku, sepeda utawa kendaraan liyane nyebrang ...
    Waca liyane
  • Mesin Tandha Dalan

    ...
    Waca liyane
  •  Karakteristik manik kaca reflektif

    Karakteristik manik kaca reflektif Manik kaca reflektif yaiku bola kaca padhet kanthi diameter cilik. Iki digawe saka bubuk kaca sing digawe saka silikon, natrium lan kalsium lan dipecat ing suhu dhuwur. Amarga pucuke dhuwur ...
    Waca liyane