headn_banner

 Karakteristik manik kaca reflektif

1 (1)

Karakteristik manik kaca reflektif

Manik kaca reflektif yaiku bola kaca padhet kanthi diameter cilik. Iki digawe saka bubuk kaca sing digawe saka silikon, natrium lan kalsium lan dipecat ing suhu dhuwur. Amarga bunder sing dhuwur, kekerasan sing apik, tahan nyandhang sing kuwat lan refleksi arah, mula digunakake ing lapangan karet plastik, lantai tahan aus, peening shot, lapisan reflektif dalan lan liya-liyane.

Parameter

Penampilan bening, bunder, lancar, tanpa najis
SiO2 > 67%
CaO > 8,0%
MgO > 2,5%
Na2O <14%
Al2O3 0,5-2.0
Fe2O3 > 0,15
liyane 2,00%
gravitasi tartamtu 2,4-2,6g / cm3
Kapadhetan akeh 1,5g / cm3
Mohs atose 6-7mohs
HRC 48-52
Babak > 90%

Aplikasi manik kaca reflektif

Manik kaca reflektif kanggo dalan umume digunakake ing suhu normal lan operasi tandha biasa sing panas. Dheweke disemprotake ing cat tandha. Siji digunakake minangka bahan premixed kanggo mesthekake refleksi jangka panjang tandha sajrone urip layanan, lan liyane disebarake ing permukaan nalika nandhani konstruksi kanggo entuk efek reflektif.

Rekomendasi pilihan: manik-manik apik umume digunakake kanggo trek kaping pindho saka garis lawas, kanthi efek sing luar biasa; manik-manik kasar umume digunakake kanggo tandha dalan anyar, kanthi efek sing ideal; manik padhang sing dhuwur umume digunakake kanggo menehi tandha Expressway, kanthi efek reflektif sing apik.

Ana telung standar miturut tingkat pambulatan: 220 manik kaca sing padhang (a, b)

150 manik kaca sing dipilih (a, b)

Manik kaca biasa (irit)

Ana rong spesifikasi miturut ukuran manik mikro: manik-manik: 20-40 bolong (manik-manik gedhe)

Manik B: 20-50 bolong (manik medium)


Wektu kiriman: Sep-06-2021