headn_banner

Warta Industri

  • Apa sampeyan ngerti tandha lan tandha iki?

    Tandha lalu lintas lan tandha ngelingake supaya bisa mlaku lan apa sing kudu digatekake nalika nyopir lan mlaku-mlaku, sing penting banget kanggo njaga ketertiban lalu lintas lan njaga keamanan lalu lintas. Yaiku: Werna garis tengah dalan putih utawa kuning, sing biasane ...
    Waca liyane
  • Apa peraturan kanggo nyiyapake fasilitas keamanan lalu lintas?

    Tujuan kanggo nyetel fasilitas keamanan lalu lintas yaiku kanggo njaga keamanan nyopir lan pejalan kaki lan bisa muter peran dalan gedhe. Aturan sing ditemtokake kaya ing ngisor iki: jembatan utawa underpass sing ngisor kudu disetel ing bagean sing mlaku, sepeda utawa kendaraan liyane nyebrang ...
    Waca liyane