head_bn_item

Cat tandha dalan termoplastik normal

  • Cold plastic road marking black road paint berger thermoplastic road marking paint

    Dalan plastik adhem menehi tandha dalan ireng cat cat tandha dalan termoplastik

    Cat tandha dalan termoplastik kasusun saka resin, EVA, lilin PE, bahan pengisi, manik kaca, sing kondhisi bubuk padhet ing suhu normal, Yen digawe panas nganti 180-200 derajat kanthi panci sekering panas sing lagi dibangun, bakal katon aliran, nutupi panci sing lagi dibangun, bakal katon aliran, nutupi cat ing lumahing dalan bakal nggawe film hard, nduweni jinis garis lengkap, resistensi nyandhang kuwat lan aliran liyane, Sprinkling nggambarake manik-manik mikro kaca ing permukaan sing ana ing konstitusi, duwe efek sing bisa dituduhake ing wayah wengi, iki ditrapake ing dalan gedhe lan dalan, sesuai karo lingkungan sing digunakake lan macem-macem persyaratan konstruksi, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis cat kanggo pilihan pelanggan.

    Kanthi tambah akeh panjaluk sosial mikro-kaca kaca, paningkatan pabrik .lan rega sing murah lan kualitas ora distandardisasi, kita milih pabrikan kanthi kekuatan ekonomi miturut panggunaan gedhe lan ngatur manik-manik kaca mikro mekar sing digunakake kanggo dalan tandha garis miturut sarat kualitas standarisasi .Spesifikasi telu: manik-manik taburan lumahing kanggo tandha-tandha garis termoplastik, manik-manik taburan permukaan kanggo tandha-tandha suhu normal, manik-manik taburan permukaan kanggo tandha-tandha garis banyu. Kita cukup bisa nyediakake Simpenan ing tangan tau dina

  • High Reflecting Speedway Markings Thermoplastic Road Paint

    Tandha Dalan Cepet sing Nggambarake Cat Dalan Termoplastik

    Cat tandha dalan termoplastik umume digunakake kanggo luwih saka 2 dalan lan dalan gedhe. Kekandelan garis sing digawe saka lapisan iki yaiku (1.0 ~ 2.5) mm, cat sing dicampur karo manik-manik kaca reflektif, lan nalika konstruksi, nyebar manik-manik kaca reflektif ing lumahing. Jinis tandha iki duwe kinerja reflektif ing wayah wengi, umur panjang, umume nganti 2 ~ 3 taun.

    Cat tandha dalan termoplastik mbutuhake piranti pemanas khusus ing konstruksi. Ing konstruksi tandha tandha kaping pindho saka garis tandha lawas, luwih dhisik mbusak garis tandha lawas sing kandel.

    Lapisan tandha reflektif sing nyawiji panas biasane digunakake kanggo dalan gedhe lan dalan gedhe ing ndhuwur kelas 2, kekandelan lapisan penutupan sistem pelapisan iki yaiku (1.0 ~ 2.5) mm, lapisan dicampur karo manik-manik kaca reflektif, lan ing konstruksi tandha, lumahing disiram manik kaca reflektif. Iki minangka garis tandha kanthi apik kanggo ndeleng kinerja, umur layanan luwih dawa, panjaluk sing gumantung saka pambangunan dalan gedhe kanggo perkiraan aliran lalu lintas nganti nutupi lapisan kabeh jinis garis tandha dalan, cilik lan kualitas nutupi dhewe lan mutusake, bisa tekan umume (2 ~ 3) taun. Konstruksi lapisan panas nyawiji mbutuhake peralatan panas khusus. Ing baris lawas reklamasi kaping pindho, kanggo mbasahi lapisan lawas sing luwih kenthel bisa ditrapake.

  • Reflective Thermoplastic Pavement Marking Paint of different standards with low price for sale

    Cat Tandha Thermoplastic Reflektif sing beda standar kanthi rega murah

    Lapisan scribing nyawiji panas nggunakake lapisan kaca manik lan resin minyak bumi minangka lapisan leleh panas. Panasi lapisan ing mesin panas-panas, kontrol suhu leleh antara 18 ° C lan 220 ° C, lan aduk udakara 10 menit sadurunge nutupi. Tandhani lan ukur posisi miturut posisi lan gambar sing dituduhake ing gambar desain, banjur lebokake primer ing cara menehi tandha. Lapisan leleh panas mung bisa ditrapake sawise garing wis garing. Manik kaca refleksi disebar nalika menehi tandha kanggo nambah identifikasi wengi.