head_bn_item

Mesin Penghapusan Jalur Lawas

  • Thermoplastic Road Marking Paint Remover Machine

    Mesin Remover Paint Jalan Tandha Thermoplastic

    Mesin Remover Paint Jalan Markmoplastik digunakake kanggo nyopot lan ngresiki garis lawas sampah sadurunge komentar cat termoplastik.

    Motor nyopir sirah grinding supaya cepet muter. Kepala grinding ngilangi area permukaan cembung kanthi pengaruh gaya sentrifugal, lan ngresiki garis tandha.

    Piranti kasebut ngemot kapabilitas efek ngilangi sing apik banget, kacepetan nyopot kanthi cepet lan operasi lan pangopènan sing gampang banget.