head_bn_item

Utami kanggo tandha dalan

  • Wholesale Road Paint Primer For Thermoplastic Road Marking Paint Primer

    Utami Paint Dalan Grosir Kanggo Primer Cat Tandha Dalan

    Primer cet cair panas minangka adesif kanggo tandha lan trotoar leleh panas. Pelarut organik ing primer gampang banget kanggo mbasakake permukaan dalan. Nalika udan ing lumahing dalan, resin ing primer nutupi permukaan dalan sing ditutupi lan nggawe film lapisan, sing migunani kanggo kombinasi film lapisan sing digawe ing suhu dhuwur lan ningkatake adhesi garis tandha ing permukaan dalan.