head_bn_item

Produk

  • Titanium dioxide rutile grade TiO2 plastic additives

    Bahan tambahan titanium dioxide bahan plastik TiO2

    Pigmen Rutile TiO2 dilapisi zirconia lan alumina kanthi cara ora organik lan diowahi karo agen pagawean organik khusus ing permukaan. Minangka macem-macem pigmen TiO2 rutil multifungsi lan putih kanthi keputihan, dispersibilitas, hidrofilisitas lan lipofilisitas sing apik, bisa ditrapake ing pirang-pirang lapangan kalebu lapisan, plastik, tinta lan kertas.

  • High Reflective Road Marking Glass Beads For Road Traffic Line Marking Paint

    Manik-manik Kaca Tandha Dalan sing Reflektif Kanggo Cat Marking Jalur Lalu Lintas

    Manik-manik Kaca minangka kaca sing cilik sing digunakake kanggo cat tandha dalan lan tandha dalan sing awet kanggo nggambarake cahya bali menyang supir ing kahanan peteng utawa cuaca sing kurang apik - ningkatake keamanan lan visibilitas. Manik kaca duwe peran penting banget kanggo keamanan dalan.

  • Thermoplastic Road Marking Paint Remover Machine

    Mesin Remover Paint Jalan Tandha Thermoplastic

    Mesin Remover Paint Jalan Markmoplastik digunakake kanggo nyopot lan ngresiki garis lawas sampah sadurunge komentar cat termoplastik.

    Motor nyopir sirah grinding supaya cepet muter. Kepala grinding ngilangi area permukaan cembung kanthi pengaruh gaya sentrifugal, lan ngresiki garis tandha.

    Piranti kasebut ngemot kapabilitas efek ngilangi sing apik banget, kacepetan nyopot kanthi cepet lan operasi lan pangopènan sing gampang banget.

  • Road Cleaning and Blowing Machine

    Reresik Dalan lan Mesin Blowing

    Mesin pembersih ora mung bisa ngilangi bledug, lendhut, lan semen ing permukaan dalan kanthi lengkap, nanging uga bisa ningkatake kualitas konstruksi. Mesin niup digunakake kanggo mbusak watu trotoar, kotoran lan bledug ngambang sawise diresiki. Mesin reresik lan niup dalan minangka salah sawijining peralatan tambahan sing dibutuhake kanggo konstruksi tandha dalan.

  • Automatic / self-propelled Thermoplastic Road Marking Machine with car/truck/vehicle

    Mesin Tandha Jalan Termoplastik otomatis / otomatis kanthi mobil / truk / kendaraan

    Mesin penanda dalan termoplastik kanthi otomatis minangka salah sawijining peralatan utama kanggo pambangunan garis tandha panas termoplastik utawa panas. Produk iki strukturé sithik, fleksibel operasi lan hemat tenaga kerja ing konstruksi, mligine kanggo nyebrang zebra, sing uga gampang ditrapake. Jebule luwih unggul tinimbang produk sing padha, lan dilengkapi sub-benchmark kanggo ngatasi ngalih cepet garis referensi saka macem-macem dalan rumit lan garis tandha ora teratur.

  • Hand-Push Thermoplastic Road Marking Machine

    Mesin Tandha Dalan Thermoplastic Tangan Push

    Mesin tandha dalan thermoplastic push-tangan minangka salah sawijining peralatan utama kanggo pambangunan garis tandha panas termoplastik utawa panas.

    Produk iki strukturé sithik, fleksibel operasi lan hemat tenaga kerja ing konstruksi, mligine kanggo nyebrang zebra, sing uga gampang ditrapake. Jebule luwih unggul tinimbang produk sing padha, lan dilengkapi sub-benchmark kanggo ngatasi ngalih cepet garis referensi saka macem-macem dalan rumit lan garis tandha ora teratur.

     

  • Wholesale Road Paint Primer For Thermoplastic Road Marking Paint Primer

    Utami Paint Dalan Grosir Kanggo Primer Cat Tandha Dalan

    Primer cet cair panas minangka adesif kanggo tandha lan trotoar leleh panas. Pelarut organik ing primer gampang banget kanggo mbasakake permukaan dalan. Nalika udan ing lumahing dalan, resin ing primer nutupi permukaan dalan sing ditutupi lan nggawe film lapisan, sing migunani kanggo kombinasi film lapisan sing digawe ing suhu dhuwur lan ningkatake adhesi garis tandha ing permukaan dalan.

  • 1200kgDouble Tank Thermoplastic Preheater YF10001200

    Prekater Termoplastik Tangki dobel YF10001200

    Kaping pisanan, bagean saka cat dilebokake menyang ketel panas sing panas kanggo dadi panas. Nalika suhu cat tekan 180-200 ℃, tutup katup kanggo nyampur, lan terusake nambah cat anyar ing negara sing lagi mili. Nalika suhu cat ing ceret tekan 210 ℃, cat kasebut dilebokake ing mesin tandha liwat port debit kanggo konstruksi

  • Double Tank Thermoplastic Preheater CYF10001200

    Preheater Termoplastik Tangki Ganda CYF10001200

    Preheater termoplastik ganda-silinder minyak lan gas ditambah kanthi preheater termoplastik sing dipecat gas. Piranti kasebut nggunakake kompor dual-guna khusus minyak lan gas, sing nyepetake kacepetan cepet lan efisiensi tinggi, luwih-luwih nalika nggunakake solar minangka bahan bakar. Trep, ora prelu mbuwang wektu kanggo ngisi bahan bakar; ing wilayah pegunungan sing adoh lan wilayah dataran tinggi, isi oksigen ing udhara kurang, solar amarga bahan bakar jelas luwih nguntungake tinimbang gas cair, nyuda biaya konstruksi, minangka preheater termoplastik generasi anyar, minangka pilihan pertama tim konstruksi.

  • Double Tank Thermoplastic YF600

    Tangki Dobel Termoplastik YF600

    1. Langkah-langkah panggunaan umum: pisanan, nyiyapake solar, minyak mesin, minyak hidrolik lan banyu cukup (kanggo banyu adhem). Gawe persiapan kanggo nyegah lan nglindhungi geni, lan mriksa lan ndandani peralatan sistem kanggo mesthekake yen kondisine apik. Sawise miwiti mesin diesel kanthi ora ana beban, muat kanthi alon-alon nganti 5-6mpa (ora luwih saka 8Mpa), wenehake bagean saka lapisan menyang ceret sing nyawiji panas kanggo dadi panas lan leleh. Nalika suhu nutupi tekan 100 ~ 150 ℃, miwiti mixer kanggo campuran, lan terusake nambah lapisan anyar ing kahanan aliran, lan jumlah lapisan sing ditambahake kurang saka 4/5 saka kapasitas ceret. Nalika suhu nutupi ing ceret tekan 180 ~ 210 ℃, mula ana ing kondisi aliran, Lebokake cat cair menyang mesin tandha liwat port debit kanggo konstruksi tandha. Kondisi panganan lan mbuwang banyu bakal ditemtokake miturut jumlah, wektu konstruksi lan kahanan cuaca. Ing kahanan normal, bahan kasebut bakal digunakake ing pungkasan konstruksi.

    2. Sadurunge digunakake lan sajrone pangopènan: priksa manawa sistem hidrolik ora bocor utawa diblokir; Priksa sistem gas kanggo bocor utawa penyumbatan; Priksa manawa nozel ora diblokir utawa bolongan bolongane gedhe banget. Sawise kobongan, nyalahe disetel dadi biru; Kontrol katup gas efektif.

    3. Ganti kabeh minyak hidrolik ing tangki minyak hidrolik limang utawa enem dina sawise panggunaan kaping pisanan, ganti minyak kaping pindho saben wulan mengko, lan rutin mriksa lan ngresiki filter tangki minyak hidrolik.

    4. Rutin kanthi rutin lan jaga mesin diesel.

  • Single Tank Thermoplastic Preheater

    Preheater Termoplastik Tangki Tunggal

    Preheater termoplastik minangka salah sawijining peralatan utama kanggo pambangunan tandha dalan. Ing proses tandha garis, langkah pertama yaiku panas lan aduk cet bubuk ing preheater nganti dadi cat cair, banjur wenehake cat menyang mesin tandha kanggo operasi tandha. Amarga level cat leleh duwe pengaruh langsung marang kualitas garis tandha, preheater duwe peran penting ing antarane piranti tandha termoplastik lan minangka bagean penting kanggo cat leleh.

  • Cold plastic road marking black road paint berger thermoplastic road marking paint

    Dalan plastik adhem menehi tandha dalan ireng cat cat tandha dalan termoplastik

    Cat tandha dalan termoplastik kasusun saka resin, EVA, lilin PE, bahan pengisi, manik kaca, sing kondhisi bubuk padhet ing suhu normal, Yen digawe panas nganti 180-200 derajat kanthi panci sekering panas sing lagi dibangun, bakal katon aliran, nutupi panci sing lagi dibangun, bakal katon aliran, nutupi cat ing lumahing dalan bakal nggawe film hard, nduweni jinis garis lengkap, resistensi nyandhang kuwat lan aliran liyane, Sprinkling nggambarake manik-manik mikro kaca ing permukaan sing ana ing konstitusi, duwe efek sing bisa dituduhake ing wayah wengi, iki ditrapake ing dalan gedhe lan dalan, sesuai karo lingkungan sing digunakake lan macem-macem persyaratan konstruksi, kita bisa nyedhiyakake macem-macem jinis cat kanggo pilihan pelanggan.

    Kanthi tambah akeh panjaluk sosial mikro-kaca kaca, paningkatan pabrik .lan rega sing murah lan kualitas ora distandardisasi, kita milih pabrikan kanthi kekuatan ekonomi miturut panggunaan gedhe lan ngatur manik-manik kaca mikro mekar sing digunakake kanggo dalan tandha garis miturut sarat kualitas standarisasi .Spesifikasi telu: manik-manik taburan lumahing kanggo tandha-tandha garis termoplastik, manik-manik taburan permukaan kanggo tandha-tandha suhu normal, manik-manik taburan permukaan kanggo tandha-tandha garis banyu. Kita cukup bisa nyediakake Simpenan ing tangan tau dina