Preheater Termoplastik Tangki Tunggal

Preheater Termoplastik Tangki Tunggal

katrangan cekak:

Preheater termoplastik minangka salah sawijining peralatan utama kanggo pambangunan tandha dalan. Ing proses tandha garis, langkah pertama yaiku panas lan aduk cet bubuk ing preheater nganti dadi cat cair, banjur wenehake cat menyang mesin tandha kanggo operasi tandha. Amarga level cat leleh duwe pengaruh langsung marang kualitas garis tandha, preheater duwe peran penting ing antarane piranti tandha termoplastik lan minangka bagean penting kanggo cat leleh.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Jeneng Preheater Cat Thermoplastic Tangki Tunggal
Model DH-YF500
Ukurane 1730 × 850 × 1550mm
Bobot 650kg
Kapasitas cat 500kg
Mesin diesel Mesin diesel sing adhem banyu 8HP
Tangki hidrolik 50L
Kompor pemanas kompor gas

karakteristik:

Efisiensi leleh dhuwur, umur kerja dawa, operasi sederhana, materi sing apik banget, jaminan kualitas, produksi sing ati-ati, kinerja stabil, resistensi nyandhang lan daya tahan

Aplikasi:

Expressway, pabrik, parkiran, lapangan dolanan, lapangan golf lan kuartal urip lan liya-liyane

 (1)
 (4)
 (2)
 (3)

Video:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: