head_bn_item

Dioksida Titanuim

  • Titanium dioxide rutile grade TiO2 plastic additives

    Bahan tambahan titanium dioxide bahan plastik TiO2

    Pigmen Rutile TiO2 dilapisi zirconia lan alumina kanthi cara ora organik lan diowahi karo agen pagawean organik khusus ing permukaan. Minangka macem-macem pigmen TiO2 rutil multifungsi lan putih kanthi keputihan, dispersibilitas, hidrofilisitas lan lipofilisitas sing apik, bisa ditrapake ing pirang-pirang lapangan kalebu lapisan, plastik, tinta lan kertas.